Congres locatie

040 Congress & Events (Van der Valk Eindhoven)
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
The Netherlands

De aankomst

Met de auto

040 Congress & Events is direct gelegen aan verschillende uitvalswegen, namelijk de A2, A67 en de N2, en daarmee zeer gemakkelijk te bereiken wanneer u met de auto naar het congres komt.

Parkeergelegenheid

Wanneer u met de auto komt, kunt u bij 040 Congress & Events gratis parkeren, u ontvangt hiervoor een uitrijkaart. Tevens zijn er diverse oplaadpunten voor uw elektrische auto aanwezig.

Met het openbaar vervoer

De congreslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende bussen (lijn 7, 317, 318 en 408, zie ook www.9292.nl ) in ongeveer een kwartier vanaf het Centraal Station in Eindhoven naar de congreslocatie De congreslocatie bevindt zich op slechts enkele minuten lopen vanaf bushalte “P+R Genneper Parken”.

Met het vliegtuig

De congreslocatie ligt op 15 minuten rijden vanaf Eindhoven Airport. Tevens rijden er bussen (lijn 400 en 401. Zie ook www.9292.nl ) naar Eindhoven Centraal Station. Ook vanuit Schiphol Airport is de congreslocatie goed bereikbaar, aangezien er een directe treinverbinding is tussen Schiphol en Eindhoven Centraal Station.