Voor dit congres zijn wij op zoek naar sponsoren om deze dag nog mooier te maken. Door met onze bezoekers in contact te komen, kunt u zichzelf zichtbaar maken bij verschillende ziekenhuizen en gezondheidszorgorganisaties.

Sponsors BMTZ congres 2023

The Surgical Company is a private group of speciality medtech companies that focus on innovative solutions for patient temperature management, single-use endoscopy, wireless patient monitoring and non-invasive hemodynamic assessment.

Meditain is de partner voor ziekenhuizen en zorgorganisaties rondom Medische Technologie. Niet alleen zijn wij expert op wet- en regelgeving als de MDR en het Convenant, ook de praktische toepassing hiervan is bij ons in goede handen. Zo zijn we betrokken bij een verscheidenheid aan opdrachten bij verschillende organisaties, denk aan verbouwing en verhuizing; projectleiding van aanschaffen van nieuwe technologie (van visie tot implementatie); inrichting en implementatie van een meer jaren investering planning; proces en beleid ziekenhuis verplaatste zorg; of de tijdelijke vervanging/invulling van een functie. Stel ons jouw hulpvraag en misschien kunnen wij ook jou helpen.

Sponsor worden?

Wilt u uw naam verbinden aan dit mooie evenement? In het sponsorprospectus vindt u hiervoor de verschillende mogelijkheden en alle benodigde informatie.

Geïnteresseerd? Vul dan hier het Formulier sponsorvoorstel in en mail deze naar onderstaand e-mail adres. 

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verwelkomen u graag als sponsor van ons congres!
Vera Overdevest
Tel: +31(0)612930299
e-mail: congres@bmtz.nl