U bent hier:

Denk mee over het registratieverplichtingsplan!

11/10/2024

Registratieverplichtingsplan

BMTZ is voornemens om registratie als Biomedisch Technoloog in de Zorg in het kwaliteitsregister verplicht te stellen voor leden van BMTZ. In afgelopen algemene ledenvergadering (dd. 27 februari 2024) hebben jullie aangeven dit voornemen te steunen, maar gaven jullie aan dat het onderliggende plan nog onvoldoende uitgewerkt was. De afgelopen maanden heeft de Beroepskwaliteitcommissie het plan verder uitgewerkt. Graag vragen we jullie om met ons mee te denken en feedback te geven op het plan. Dit doen we middels een enquête en een feedback-uurtje. Het doel is om het registratieverplichtingsplan tijdens de eerstvolgende AV vast te stellen.

Het concept plan is hier te vinden (inloggen vereist)

Zoals jullie in het plan kunnen lezen, willen we leden wie dit aangaat middels een intern coachingstraject ondersteunen met het ontwikkelen van de competenties benodigd voor registratie. In deze fase willen we alvast inventariseren welke behoefte jullie hierin hebben.

Concreet vragen we jullie:

  • de volgende enquête uiterlijk vrijdag 1 november in te vullen: https://forms.office.com/e/5gPgkubPx4
  • met ons in gesprek te gaan tijdens het feedbackuurtje (maandag 11 nov 16.00 -17.00 en dinsdag 12 nov 16.00-17.00), reserveer 1 van deze in je agenda! De Teams link volgt
  • heb je feedback die je niet goed in de twee voorgenoemde opties kwijt kunt, ontvangen wij die graag via mail!

Als jullie vragen hebben, mail dan naar beroepskwaliteit@bmtz.nl

 

Groet,

Beroepskwaliteitscommissie BMTZ

Karlijn Groenen, Jeanne Klein Koerkamp, Wieke van Vuuren, Frank van Kuijk