Wanneer

02/11/2022 - 04/11/2022    
Gehele dag

Categorie

Samen versterken wij onze toekomstige zorg met medische technologie

https://medtechtwenteweek.nl/

MedTech Twente Week brengt het MedTech-ecosysteem samen, waarbij samenwerking, inspiratie en klinische praktijken centraal staan. Een diversiteit aan missiegedreven initiatieven, van inspirerende conferenties tot praktische matchmaking-sessies, vindt plaats van 2 tot 4 november in Twente (Enschede, Nederland), georganiseerd door het innovatiecluster MedTech Twente. Het succes van het bestaande TechMed Event is uitgebouwd tot een breed meerdaags programma. Onderzoekers, ondernemers, clinici, investeerders en andere experts komen samen om MedTech-innovaties in de toekomst sneller te implementeren. Hoog nodig, want dit type innovatie blijkt een van de meeste uitdagende en tijdrovende om op de markt te brengen.

 

Voor wie? MedTech professionals, van artsen en onderzoekers tot startups en investeerders, zijn welkom.

Wanneer? Woensdag 2 tot en met vrijdag 4 november 2022.

Waar? In en rondom TechMed Centrum op de campus van Universiteit Twente.

Aanmelden? Claim je ticket en reserveer je plek.

 

Drie dagen vol expertise, ervaringen en ideeën delen

In de eerste week van november bezoek je nieuwe evenementen en verschillende formats. Drie dagen lang, van 2 tot en met 4 november, inspireren en activeren wij je om met pioniers en koplopers in gesprek te gaan over de toekomst van de zorg. Wat kun je verwachten?

 

Woensdag 2 november | TechMed Event 

We trappen ‘de week’ af met het TechMed Event waarbij ‘Connecting research and Innovation frontrunners’ centraal staat. Experts delen de nieuwste wetenschappelijke inzichten, medische innovaties en hightech oplossingen die de toekomstige gezondheidszorg sterk gaan beïnvloeden.

 

Woensdag 2 november | Exchange Dinner 

Never change a winning team. In de avond vindt voor de tweede keer het Exchange Dinner plaats, waar startups met een MedTech-innovatie – op uitnodiging – kennismaken met en leren van al volwassen MedTech-bedrijven. 

 

Donderdag 3 november | MedTech Business Event

Maak kennis met mogelijke financieringsbronnen, faciliteiten en een krachtig netwerk van zorgpartijen, investeerders en onderzoekers tijdens de MedTech Business Day. Start met het versnellen van je MedTech-innovatie. 

 

Vrijdag 4 november | MedTech Talent Event

De laatste dag van het evenementen staat in het teken van medisch talent van de toekomst. Dus, studeer jij in een medische en/of technische richting en wil jij aan de slag met uitdagende challenges gebaseerd op uitdagingen die spelen bij MedTech-bedrijven? Zet 4 november in je agenda! 

 

Vrijdag 4 november | Robotics Summit 2.0 

Ben je geïnteresseerd in robotica chirurgie? Dan wil je de Robotics Summit 2.0 niet missen op de laatste dag van de MedTech Twente Week. 

 

Diverse sprekers uit het MedTech Twente ecosysteem

Tijdens de MedTech Twente Week spreken diverse koplopers en stakeholders uit de onderzoekswereld, het bedrijfsleven en de zorg over hoe zij bezig zijn met MedTech-innovaties. Hoe zien zij de toekomst van het gezondheidssysteem en hoe kunnen we onze zorg versterken? De komende periode vult het programma zich met toonaangevende experts en onderwerpen vanuit het MedTech Twente cluster en daarbuiten. 

 

Claim je ticket

Meld je aan, stel je persoonlijke programma samen en connect met de MedTech Twente community. Maak deel uit van de missie om MedTech-innovaties te versnellen door het beste ecosysteem voor impactvolle innovaties te creëren. 

MEDTECH Twente week